Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2017 09:29 - ИЛЮМИНАТИ – Елитът управляващ живота на земята. Първа част
Автор: anonymous3 Категория: Други   
Прочетен: 1939 Коментари: 1 Гласове:
21


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ANONYMOUS BULGARIA / април 29, 2013

По документалния филм на Кристофер Еверарт

Нов световен ред. Милиарди хора по света живеят в невежество. Пред очите ни политици осъществяват план за световно господство. Още от времето на Наполеон, тайни общества използват политиците, за да превземат и управляват Света. Сега, в 21-ви век, техният план е към своя край. Целта на Новия световен ред е централизацията на властта, потулването на всякаква критика към системата, комерсиализацията и продажбата на всичко като продукт. Този нов ред позволява на Китай да измъчва студенти и въпреки това да бъде домакин на Олимпийските игри. Държавни училища и болници се предоставят в ръцете на частни компании, за да извличат печалби чрез обучението на децата ни и продажбата на синтетични лекарства. Тайните общества и политическите организации, които строят Новия световен ред, използват различни символи и числа. Ако научите техният таен език и вие ще имате „Всевиждащото око“.

imageКитайски войски незаконно окупираха и тероризираха кралство Тибет. Над 6000 манастира и места за поклонение бяха разграбени, осквернени и унищожени. Китайците нарекоха това дело „миролюбиво освобождение на Тибет“. През последните няколко години Китай рязко увеличи политическите арести и затворническия труд. Будистки монаси и монахини бяха нападнати, измъчвани и принудени да развратничат по улиците. Панкхският монах бе отвлечен от китайските нашественици. Той стана най-младият политически затворник в света. Китайското правителство постави фалшив заместник. Междувременно, САЩ обяви Китай за „най-привилегированата страна“.
imageДобре дошли в САЩ – дом на най-добрата демокрация, която може да се купи! 2000 г.: Бохемската гора, северна Калифорния – Така че още веднъж ще те изгорим тази нощ! Банкери и политици участват в сатанински ритуал и правят образно човешко жертво-приношение на бога-сова Молох!image

Джон Кенеди беше последният истински президент на американците. Обеща да намали военното производство и да спре войната във Виетнам. Линдън Джонсън и ФБР му устроиха засада на площад Дийлей в Далас, Тексас.

Хората по света бяха ужасени от убийството. Невинен мъж на име Лий Харви Осуалд бе обвинен за убиeц. Дори и след побоите и мъченията, той не се призна за виновен. Не му беше позволен достъп до адвокат. ФБР прикри своето участие в атентата. Позволиха на Джак Руби да убие Осуалд на живо по телевизията. Според доклада на комисията Уорън, убиецът на Кенеди е бил Осуалд. Някои членове на комисията бяха известни масони. Линдън Джонсън прекрати разследването по убийството. Робърт Кенеди се кандидатира за президент, обещавайки да спре войната във Виетнам. Той също бе брутално убит! Милиони хора оплакаха смъртта на Робърт Кенеди и смъртта на американската демокрация.

image

Череп и кости. На снимката се вижда Джордж Буш – шести от ляво на дясно (стоящите прави).

1967 г.: Антъни Хилдър разкри мрежата на тайните общества в Америка. Бе обвинен несправедливо в хипноза на Сирхан Сирхан, който уби Р. Кенеди. Антъни Хилдър и Джордан Максуел разкриха обществото „Череп и кости“. Това тайно общество използва същите символи като нацистката СС. Експерти твърдят, че семейното богатство на Буш е от бизнес-сделки с Хитлер.

„Всевиждащото око“ на масоните е на банкнотата от 1 долар. Американски банки финансираха и двете страни през Втората световна война. Максуел разкри международния знак на фашизма на монетата от 10 цента. Американски банки продължиха да правят печалби от войни.

1980-те: Американски банки и британското правителство снабдиха Саддам Хюсеин с оръжие.

1987 г.: Американски компании за биологично оръжие продадоха на Саддам Хюсеин чума.

1991 г.: Ирак и Кувейт бяха разрушени от американско и британско оръжие. „Кувейт е освободен. Иракската армия е разбита. Нашите военни цели са изпълнени. С удоволствие ви съобщавам, че от днес в полунощ източно време, точно 100 часа след прекратяване на сухоземните операции и 6 седмици от началото на операция „Пустинна буря“, всички американски и коалиционни сили ще прекратят офанзивните бойни действия.“

Много войници загинаха от „Синдрома на Персийския залив“. Ваксини за превенция срещу химичните оръжия, които не бяха открити, убиха повече войници от войските на Саддам Хюсеин! Войната е голям бизнес! Затова Джордж Буш остави Саддам Хюсеин на власт! Горящите нефтени полета можеха да се видят от космоса и причиниха световно замърсяване на въздуха.
Март 1991 г.: Емирът на Кувейт се завърна у дома. Войници от Съюзната армия загинаха, защитавайки жестокият режим в Кувейт, който не дава право на жените да гласуват. Емирът заповяда всички палестинци в Кувейт да бъдат събрани. Някой бяха измъчвани и убити. Стотици палестинци просто изчезнаха! Другите мюсюлмански страни не реагираха. 400 000 палестинци бяха изгонени, защото Ясер Арафат е подкрепял бомбардировките на Ирак над Израел. На Саддам Хюсеин не бе предложена капитулация от Съюзните войски. Беше му позволено да задържи хеликоптери, закупени от Запада. Докато Буш си подсигуряваше нефтените полета, Саддам убиваше активисти за демокрация в Ирак. Операция „Пустинна буря“ не предприе нищо против режима на Саддам! Тарик Азиз, заместник-президент на Ирак:

Американците не се намесиха! Нужни ни бяха само няколко дни да се съвземем от изненадата, да организираме войските и ресурсите си и да въдворим мир и ред в южните области. Нужни ни бяха две седмици да го постигнем!

Нефтената компания на Буш направи огромни печалби след войната в залива. Цената на петрола по света почти се утрои. Американски банки и корпорации спечелиха от кампанията по прочистването. Британските данъкоплатци платиха за оръжията на Саддам чрез британската схема за износ на заеми. Иракски нефт започна да се изнася за САЩ в замяна на ваксини с изтекъл срок! Наложените търговски санкции доведоха до смъртта на 500 000 иракски деца! Докато Съюзните войски се изтегляха, Саддам Хюсеин започна терор над кюрдския народ.

1991 г.: Кюрди бяха принудени да напуснат страната си.

40% от иракския нефт е на кюрдска земя. Кюрди: „Саддам Хюсеин бомбардира, с хеликоптери, унищожава ни … не знам, видяха ни, но продължиха! Защо?! Ние сме хора като вас!“ Британците дариха милиони лири за кюрдския народ. Но ковчежник на фонда беше корумпираният лорд Джефри Арчър и кюрдите не получиха и стотинка.

11-ти септември 1990 г.: Буш прогласи Новият световен ред.:

Това, което е заложено на карта, е повече от една малка страна. Това е една голяма идея! Нов световен ред!

Дан Куейл – U.S. вицепрезидент:

Сега е най-подходящият момент да се установи Новият световен ред!

Михаил Горбачов – министър-председател на Русия:

Дори това не обяснява, защо светът се е променил толкова много, и защо се е устремил към Нов световен ред и нова цивилизация.

Антъни Джей Хилдър:

Всичко започна през 1967 г., когато разбрах, че не съм схващал цялостната ситуация, макар да съм мислел обратното. Не бях събрал всички парченца от пъзела, а това е един гигантски гео-психо-политически пъзел, изграден върху подсъзнателна, скрита и фалшива психологическа пропаганда. Нарочно е направен объркващ от окултната върхушка, която контролира не само САЩ, но и Великобритания. Тези Илюминати, които наричат себе си „Просветените“, заемат високи постове във властта и контролират банковата система.

imageТайният символичен език на Новия световен ред, представен от Джордан Максуел…. „Американския долар

image

Американския 1 долар

На гърба на банкнотата се намира този символ, където пише „Annuit Coeptis“, което значи „Начинанието ни е успешно“ или „Начинанието ни е увенчано с успех“. Значи има някакво успешно начинание. За какво начинание става въпрос? Novus Ordo Seclorum. Novus означава „нов“, Ordo e „ред“, а Seclorum означава „светски“. Получава се „Нов Световен Ред“.

image Новият Световен Ред, за който говори Буш – е успешен.

През 1934 г. Федералният резерв успя да наложи пълен контрол върху финансовата система на САЩ и тогава казаха, че са успели. Защото този знак е символ, емблема на едно тайно общество, което масоните наричат „Илюминати“, немските-баварски Илюминати. Те са били тайно общество, основано в южна Германия, наречено „Илюминати“ или „Просветените“.

„Annuit Coeptis“, „Novus Ordo Seclorum“ – през 1774 г. баварските Илюминати изготвили план, какво ще правят в Америка и как ще го направят.

Триъгълникът на върха, облят в светлина, е египетският бог Хор – бог на древните египтяни, тъй като това е египетска пирамида, каквато има само в Египет. Тази пирамида е важен египетски символ. В египетската религия окото символизира Хор, „новороденото“ слънце. Името на изгряващото слънце било Хор. Той бил богът на слънцето в Египет. Хор бил богът-слънце, светлината на света. Затова бил изобразяван като слънце, от което се излъчва светлина. Древните египтяни вярвали, че слънцето е окото на бога, чрез което той наблюдава хората. И тъй като слънцето е блестящо, затова дори и днес наричаме гениалният човек „брилянтен“ или „блестящ“. Ето защо слънцето е било символ на божеството и неговото око.

Пирамидата има 13 слоя. Надписът под пирамидата (на долара) „1776“ в основата не означава годината на основаване на САЩ, както мнозина считат и няма нищо общо с нея. Както казах, това е според документ, публикуван през 1774-75 г., а през 1776 г. римските цифри се появяват на него в Европа. Именно през 1776 г. това тайно общество било основано и започнало дейност. Баварските Илюминати са основата на така наречената днес Колумбийска фракция. Тя се установила в САЩ веднага след основаването на младата държава. Затова днес има совалка „Колумбия“, филмова компания „Колумбия“, телевизия „Колумбия“, звукозаписна компания и университет „Колумбия“. Междудругото, телевизия „Колумбия“ – Columbia Broadcasting System (CBS) има за емблема „Всевиждащото око“! Затова и правителството на САЩ е в област Колумбия, защото тези хора притежават правителството. Те печатат парите ни и освен правителството, притежават и нас! Ние сме тяхна собственост. С други думи, тези хора печатат парите, управляват държавата и притежават нас и всичко около нас. Те правят законите и решават кой кого може да убие и на кого ще му се размине. Защото те създават законите и те решават.

Пирамидата има 13 слоя и надписът „Annuit Coeptis“ има 13 букви. Числото 13 е от изключителна важност за това тайно общество!
image

Имаме 13 ленти, 13 звезди, които образуват „звездата на Давид“. Има 13 зърна, 13 листа, 13 стрели. Едното крило има 32 пера, а другото 33. Всичко е съгласувано с числото 13. Това число е свързано с така нареченият масонски символизъм. Масони са създали тази банкнота. Всичко е съгласувано с числото 13 и отново обръщам внимание на факта, че тук имаме 13 звезди, които образуват „звездата на Давид“. В горната дясна част на банкнотата от 1 долар се вижда едно малко изображение. Но ако го увеличите, ще видите, че е малка сова.

image

Тя е символ на Бохемското общество, което се събира в Калифорния през последните две седмици на месец юли всяка година. Имам снимки на всички живи президенти с изключение на последния, събрани в Бохемската гора в Северна Калифорния, облечени в червени и черни роби, подобни на тези на Ку-Клукс-Клан!

Странна гледка са президенти, облечени като Ку-Клукс-Клан на кадри заснети със скрита камера от Алекс Джоунс. Те изгарят в жертва човешки образ върху олтар, в подножието на 13-метрова каменна сова. Според статиите и снимките в списанията „Елм“ и „Тайм“, президентите се срещат с индустриални лидери от цял свят, с редица държавни лидери и с най-важните бизнесмени. Те се събират в Северна Калифорния и изпълняват древен езически ритуал пред статуята на сова, след полунощ. Представете си тази картина! Всички бивши президенти, облечени като Ку-Клукс-Клан в черни и червени роби, застанали пред статуята на сова! Избрали са совата, защото е била символ, използван в Европа от тайните общества, и защото совата е мъдра и вижда в тъмното. Те също считат себе си за мъдри и знаят неща, които вие не знаете.“

„Никое тайно общество не може да устои на разобличаване“.

Лос Анжелис, август 2000 г.: Протест срещу корпоративния фашизъм: Семейство Буш са членове на тайното общество „Череп и Кости“ !!! Време е да се събудите!

https://anonybulgaria.wordpress.com/2013/04/29/%D0%B8%D0%BB%D1%8E%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D1%8A%D1%82-%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D1%89-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D0%BD/




Гласувай:
22



1. anonymous3 - 10:35 - loop1 10:35 - loop1 П...
25.06.2017 11:44
10:35 - loop1
10:35 - loop1
Поданика на тъмните господари, отчете отново минус. Горкия колко заблуден и примитивен животец води...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: anonymous3
Категория: Други
Прочетен: 684663
Постинги: 206
Коментари: 414
Гласове: 4031
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031