Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2016 23:25 - Какво пише на плочката от Плевенско,които историците ни–заговорници срещу Българите,скриха панически,но Ванга ни каза!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4193 Коментари: 2 Гласове:
11

Последна промяна: 26.08.2016 23:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Откриха най–старата писменост у нас и я...скриха!
Докога ще ни държат в неведение за нашата история?  
24news.bg/vash-uikend/novinite-dnes/otkrixa-naj-starata-pismenost-u-nas-i-ya-....skrixa.html 
  
Това заглавие открихме във фейс профила на приятелката ни Hava Salahi,публикувано с няколко кратки слова  :
"Едно голямо Благодаря на екипа на 24news.bg!!!Чуха гласа на българското общество!!!",
и препратка към статията  




Поздравяваме авторката   Патриция Кирилова за подробната и смела публикация,като само за нейна и ваша информация ще добавим,че внушенията в статията,че хората от кръга “Културно наследство”,и най-вече Кръстю Мутафчиев,гуруто и духовен наставник и довереник на Людмила Живкова,са били иманяри–разбойници от "Странджанско-Сакарския иманярски клан на ДС",са обсолютно безпочвени и умишлено клеветнически и погрешни,защото Людмила и Кръстю са истински Български патриоти и родолюбци,не само болеещи за България,но и осъзнато саможертвали живота и бъдещето си за разкриването на истинската Българска история,и са били водени и наставлявани от Пророчицата и преживе Светицата Ванга! 
 
Всички други квалификации за Людмила и Кръстю Мутафчиев са гнусни манипулации и разработки на отявлени анти–българи!
Който не хваща вяра на думите ни,да пита лично тях–те и двамата са реални действащи и свръхактивни Светци и са много откровени и безпристрастни с подопечните им човеци!



Отликнах с коментара:
 
 
Инж. Иван Дунчев :

Каквото и да крият,както и да го изтриват,унищожават,манипулират,фалшифицират и неглижират,мандалото падна вече,сиреч Българският Дух–Святият Дух,излетя вече от бутилката и никой вече не може да спре излизането на истината за Българите–феноменният потомствен Божи жречески народ,създал всички човешки култури и цивилизации досега,защото Боговете ни дадоха Свещения шифър и с него разсекретяваме информацията за Българите,която е навсякъде и във всичко около нас,кодирана със Свещеният шифър,както в този случай,ако ще дори юдо–византийские анти–Български историци от кликата на Иречек–Златарски хич повече да не покажат тия засекретени плочи и писмени паметници!
Засекретили ги,защото са в паника от лавината и рукналия потоп разсекретена свещена информация,която ще ги помете тях–предният ударен отряд на заговорниците срещу Българите!

Ето какво пише неизтриваемо и нескриваемо на най–древната писменост:

НАЙ–ДРЕВНА ПИСМЕНОСТ на=
на
Бог Исус и Богиня Матара Диана–

разбираемо само и единствено на Свещения ни Български език чрез

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни  http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни
А скрийте тази Божия истина,де!
Ще скриете,ама грънци!
Как ще скриете Всемогъщите Български Богове–Демиурзи,Властелини и Господари на Световете и седем милиарда нищи хора в тях,но Българите на завет вече и в закрила в Любящите Им сърца! 
 
 
––––––––––––––––––

на който коментар Мила ( Hava Salahi ) откликна с лаконичното:

Hava Salahi  :

Адмирации!!!  –––
 
кратка формулировка за поздравление,но съдържаща висши Божествени атестации, поради което подлагаме термина веднага на сакрална етимоложка дисекция! 
 
 
АДМИРАЦИИ=АДМИРАТСИИ=Иса и Мадара Диана–

която лингва анаграмна дисекция веднага преподреди така вълшебните буквички в тази дума,че те да документират безапелационно,че обектите на нашите адмирации с Божествения термин са Българските Богове Демиурзи,която Божествена лингва–магия може да се проумее единствено на Свещения български език с неговия Свещен кодиращ и декодиращ шифър
 
При нашите Богове ни водят и дешифровките на дошлите с повествованието думи:

АТЕСТАЦИЯ от=от Отец Иса и Диана
 
ЛИНГВА ДИСЕКЦИЯ от=от Балги,Кан (Жреци) на  Диана и Исуц

извършени лингва анаграмни вълшебства от Българите,Жреци на Исус и Диана

Ето и за Кои са съчинени най–Божествените термини

БОЖЕСТВЕНИ ТЕРМИНИ за=за Бог Исуж и Богиня Мат Диана  
 
Значи Приятели наши,до които стига това директно Божие слово,ако сред вас които ни четете,има някой,който е безБожник и върл атеист и бездуховник и досега въобще не е произнесъл Божието име и не е потърсил Исус и Богородица (официалните, разбира се!) и не се е докоснал до Тях,то ако и след тоя категоричен Техен документ, ясен и разбираем като култовата христоматийна задачка за пърия час по смятане на първолаците 1+ 1 = 2,този човек не види и познае Боговете ни и не чуе и проумее какво му казват Те с горния израз,то знайте,че за него важи квалификацията "спукана му е работата!" 
 
Ето кои му правят тази много кофти атестация : 

СПУКАНА МУ Е РАБОТАТА=
Бок Иса и Богиня Матара Диана
безпристрастните екзаминатори на човеците в скорошния Ден на равносметката на Божия проект за очовековечаването на хората,Ден популярен като Съдният Ден 


СПУКАНА МУ Е РАБОТАТА от=от Кан (Жреци) на Бог Иса и Богиня Матара Диана –Безпристрастните Български Жреци–Светии,висшите Божии съдници и членове н аизпитната комисия за атестация на хората за делата им,от които са и Жреците от долните състави:

ЕЗКАМИНАТОРИ=КАН ИЗЕ МАТОРА=Кан (Жреци) на Иза и Матара

РАВНОСМЕТКА=Кан (Жреци) на Иса и Богиня Матара

СЪДЕН ДЕН=ДЕН на
Иса и Диана




Vqra Vasileva коментира: 

Времето настана и никой нищо не може да спре! Българският дух се пробуди и няма връщане назад! 
  

ВРЕМЕТО НАСТАНА=Иса и Богиня Матара Диана

НЯМА/ИМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД
при=при Изуш и Богиня Мадара Диана   

image
 
Мила изпрати една весела антагонистична композиция,смирена и със сменен статут от Любовта,бликаща от пулсиращото сърце,която ние за жалост не можем да възпроизведем в динамиката ѝ,но правим това в лингва режим и ги смиряваме за постоянно!   
 
СМИРЕНИ
от/пред=от/пред Иса и Мария 

ЗА ПОСТОЯННО са=са Богиня Диана и Исуз 

ЗА ПОСТОЯННО на=на ПЕЗИСТЕНА=на БЕЗИСТЕНА

Първосвещеният Божи Сътворенчески светилищен комплекс,храм и постоянно местообиталище на Боговете Демиурзи във всички взаимносъвместими измерения и пространства,който е в центъра на Първопрестолния Божи град Олимп,Олимб,Олямб, Ямбол

ИЗМЕРЕНИЯ=Иза и Мария 
 


Краткият ни коментарен обмен приключи с Божието благословение за вас,вложено ми само за ретраланслиране под диктовката на небесният състав в нашия съвместен екип!

Инж. Иван Дунчев 

Благословени и феноменно–Божествени сте,Българки и Българи,изтъкани от екстремалния бяг на совалката на живота с Любов върху основата на Божествените феноменни гени!
 
ЕКСТРЕМАЛЕН БЯГ НА СОВАЛКАТА НА ЖИВОТА=
ЖИВОТ на
Болкари,Кан (Жреци) от Дуло на Исус и Богиня Мат Диана– 
образно–метафорична кодирана композиция,дефинираща екстремалния трансепохален режим на закаляване на Българите от жреческата Божия потомствена династия Дуло,от която сме половината Българи! 
 
 

Frankie Miller - Darlin"
Chris Norman & Suzi Quatro - Stumblin" In




Ще коментираме някои от посланията,вложени на показ в профилните фонови снимки на нашите две коментаторки: 
 
image
 
Света Ванга от профилния фон на Vqra Vasileva  и...
 
image

 ...и още снимка от стената на профила ѝ на Свети Николай Чудотворец,под егидата на които двама светии от правия златен род на Исус и Мария Магдалена,е Вяра и профила ѝ!

Свети Николай Чудотворец е Кан (Жрец) Ирник,синът на Павел,живял според Именникът на Българските Канове (Жреци) наполовината на баща си–150 години, защото баща му Павел–Първородният син на Исус и Мария Магдалена,роден в 23.50 часа на 24 декември–Бъдни вечер, 33 г. сл.Хр.в Първосвещения храм Безистена, Сътворенческият родилен дом на човечеството и постоянно местообиталище на Боговете Демиурзи в Божието измерение и команден планетарен център,в Първопрестолния Божи град Олимп,Олимб,Имбол,Иамбол,Ямбол,е истинският рационален реален Цар Авитохол,живял 300 години от 33 г до 333 г,когато преминава в Светейшо служение като Свети Павел,Шеф на небесното светейшество и Управител на Божиите светове. 
 
Повече за Кан Ирник,който е Свети Никола Чудотворец,когато дойде именният му ден,защото синът на Павел и внук на Исус и Мария Магдалена има толкова много да ви разправя,едва издържащ вече в официалните рамки на неразсекретения Именник! 
 
image
Hava Salahi (Мила) ни заведе на светилищния комплекс Щутград до село Ситово,с намерение да разсекретим прочутия Ситовски надпис
  
За разходката из светилищния мегалитен изкуствено посдтроен с феноменните познания и способности ще ни помогне и галерията снимки от Щутград от сайта фоторепортажът от beautybg.info/Неизвестния_Щутград

image

Изкусно и с феноменни способности подредени с строително–инженерни конструкций каменни многопрофилни балвани и панели с различно тегло от няколко до няколко десетки и стотици тона единично тегло,които анти–българската наука геология дефинира манипулационно и нагло лъжейки,като геоложки природни феномени! 

image

Изкусно и с феноменни способности подредени с строително–инженерни конструкций каменни многопрофилни балвани и панели с различно тегло от няколко до няколко десетки и стотици тона единично тегло,които анти–българската наука геология дефинира манипулационно и нагло лъжейки,като геоложки природни феномени! 

image

Изкусно и с феноменни способности подредени с строително–инженерни конструкций каменни многопрофилни балвани и панели с различно тегло от няколко до няколко десетки и стотици тона единично тегло,които анти–българската наука геология дефинира манипулационно и нагло лъжейки,като геоложки природни феномени!   

image
 
Изкусно и с феноменни способности подредени с строително–инженерни конструкций каменни многопрофилни балвани и панели с различно тегло от няколко до няколко десетки и стотици тона единично тегло,които анти–българската наука геология дефинира манипулационно и нагло лъжейки,като геоложки природни феномени!   

image

Класически пример за строеж и конструкция на средно голяма зикуратна пирачмида

Изкусно и с феноменни способности подредени с строително–инженерни конструкций каменни многопрофилни балвани и панели с различно тегло от няколко до няколко десетки и стотици тона единично тегло,които анти–българската наука геология дефинира манипулационно и нагло лъжейки,като геоложки природни феномени! 
 
Не им вярвайте повече!
Вярвайте на Титулярите на зикуратната пирамида и Властелини и Господари на Световете!  
 
ЗИКУРАТНА ПИРАМИДА=Иза от Тракия и Богиня Мадара 
 
Значи на вниманието на фалшификаторите на нашата история и на сатрапите на  нашата сакрална археология от БАН,свърталище на мъртви души,дето са скрили поредната Българска свещена информация и щели евентулно да я покажат след половин година: 
 
Въбще не ни трябва да я показвате–ние вече я разсекретихме по–горе,сега разсекретяваме от прима виста и надписа от Ситово и информацията от светилищния комплекс от Щутград,която въобще няма начин да я скриете–ние вече имаме имената им и името на тракийското племе Беси,а в тях е всичката важна информация!
Ето я!
 
ЩУТГРАД=ГРАД на Ешуа и Диана
ЩУТГРАД=Диана и Ешуа от Тракия
 
СИТОВО=ИС БО ТО=Иса и Богиня Диана
 
БЕСИ=
Б ИСЕ=Бог Иса
племе кръстено по името на Българите,които са жреците и племенната аристокрация на безкултурните и нискоцивилизовани тракийски племена  
 
А вие,историци и археолози български с малко б,дано прочетете скоро тия превенции, които ви спускат Отгоре,че да имате време да се опитате да спасите кожата в последния момемнт с дела на изкупление на страшните ви почти смъртни грехове,които си натворихте с престъплениятя се връз Българите–Божият Свещен народ!

Защото задължително ще ги четете тия просвещения,дано да не е в джакузитата ви с врящия катран с температура над точката на кипенето му,че ще трябва и вас да вадим от там,че такава ни е мисията на нас– Горе искат 100 % безбракова продукция, че затово голямо претапяне и пречистване ще падне!

екип на bezistena и Свети Никола и Света Ванга



Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
26.08.2016 23:31
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. indiram - Здравейте, Безистена!
27.08.2016 00:07
... Спомням си, че преди време казах, че древните са оставили кодове/шифри и един от тях е вашата работа и действия...

Дали можем да разясним на хората от целия свят с думи прости, че всички имаме нужда от мир - мир на земята - защото, мирът на небето е вечен и всички ще го видим...

От мен имате 4-тия глас!
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677119
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!