Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2018 06:03 - Едно зло не се поправя с друго зло - отговор на писмото на Галина Лачева
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 709 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 18.02.2018 06:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Госпожо Лачева, като жертва на насилие и то такова ужасно насилие, абстрахирам се че не е домашно, напълно разбираемо е да искате справедливост и по - категорична защита и наказание от и на насилниците. Когато четох писмото ви си спомних за Вероника, момичето, което беше убито с брадва на пътеката от едно човекоподобно за парите в чантата й. Да, това не е домашно насилие но е насилие, което обществото няма как да толерира и да подминава.  В този смисъл, въпреки че конвенцията е насочена срещу домашното насилие - и както казват сериозни юристи е далеч от съвършенството в юридически смисъл; разговорът изобщо за насилието над хора и животни в България е уместен и трябва да продължи, включително и с подобряване на законодателството ако има нужда от това. За съжаление, общата констатация е, че закони има но има начини те да бъдат заобикаляни и неспазвани, и това е един от големите проблеми  с борбата с насилието. Ще кажете че орган като ГРЕВИО може да послужи за контрол върху спазването на законите? Даването на толкова големи правомощия на външен орган е лишаване от суверинитет. Добре е да помислим дали действително целта оправдава средствата? Защото в един момент ГРЕВИО може да се превърне в инструмент за прокарване на политика в страната ни, която тотално се разминава с българските християнски нрави. Вие госпожо Лачева, вероятно знаете, че едно от изискванията на конвенцията е да се даде достъп до националната ни образователна система на съмнителни НПО-та с джендър - образователна насоченост. Има достатъчно зловещи примери от страни, в които това се случва, които ни карат да бъдем с повишено внимание и да реагираме остро срещу подобно вмешателство.
Либерастията в най-откровените й форми не е демокрация а демонокрация.
Под предлог, че ще се борим с насилието над жени и деца, дайте да допуснем извращенците не само да ни учат, но и да ни контролират, а и да отнемат децата ни ако сме против отвратителното сексуално образование. Вие госпожо Лачева, с ръка на сърцето, съгласна ли сте един ден някое от вашите внучета да стане Дезмънд?
НЕКА ДА НЕ СЕ ЗАЛЪГВАМЕ! 
На онази злокобна пътека не е имало как и най-съвършенната конвенция да дойде и да спаси Вероника! 
ГРЕВИО
 НЯМА ДА ДОЙДАТ И ДА СПАСЯВАТ СОБСТВЕНОРЪЧНО ВСЕКИ, КОЙТО Е ЗАСТРАШЕН ОТ НАСИЛИЕ! Спасяването от насилие е възможно с превенция - евентуално възпитание на човекоподобните и с драстично законодателство - напр.. връщане на смъртното наказание за убийство.  ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ЦЕЛТА НЕ Е ТАКАВА! Питайте защитниците на конвенцията дали са съгласни да се върне смъртното наказание като възпитателно и превантивно средство срещу крайната форма на насилие - убийството. 

НИКОЙ В ТАЗИ СТРАНА НЕ ОПРАВДАВА НАСИЛИЕТО НО СМЕ УБЕДЕНИ ЧЕ КОНВЕНЦИЯТА ПО СЪЩЕСТВО НЕ МОЖЕ ДА РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ А ЕДИНСТВЕНО ЩЕ НАРУШИ СУВЕРИНИТЕТА НА СТРАНАТА НИ. КОНВЕНЦИЯТА Е ВРЕДНА НАЙ-ВЕЧЕ ЗАРАДИ ОГРОМНАТА ЛЪЖА, КОЯТО Е ВКАРАНА В НЕЯ. ЕДНО ЗЛО НЕ СЕ ПОПРАВЯ С ДРУГО ЗЛО. ДА ДОПУСНЕШ ИЗВРАТЕНЯЦИ В ОБРАЗОВАТЕЛНАТА СИСТЕМА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. ДА ДОПУСНЕШ ЧЕ ДЕЦАТА ИМАТ ПРАВО ДА СЕ КАСТРИРАТ СЛЕД ОПРЕДЕЛЕНА ВЪЗРАСТ БЕЗ ДА СЕ ИЗИСКВА ДОРИ ЗНАНИЕТО И РАЗРЕШЕНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ СЕМЕЙСТВОТО. ДА ДОПУСНЕШ ИЗВРАТЕНЯЦИ ДА ОСИНОВЯВАТ ДЕЦА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. СЪУЧАСТНИЧЕСТВОТО В ПОДОБНИ ДЕЛА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.
ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ Е ТРОЯНСКИ КОН А ВИЕ ГОСПОЖО ЛАЧЕВА С ВАШАТА ЛИЧНА ТРАГЕДИЯ СТЕ ЖИВ ЩИТ, КОЙТО ИЗВРАЩЕНЦИТЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ДА СЕ ДОБЕРАТ ДО ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ.
С уважение Ела Хикари
 
ДОСТОЙНО Е ДА СЕ КАЖЕ ИСТИНАТА.
ДОСТОЙНО Е И ДА СЕ ЖЕРТВАШ ЗА НЕЯ.
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ИЗВРАЩЕНЦИТЕ! АМИН!




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1819828
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565